Mountainbike

[dt_fancy_separator separator_style=”dotted” separator_color=”custom” custom_separator_color=”#cccccc”]

mountainbike

Oplev nogle af de bedste mountainbikerspor i Syd- og Sønderjylland

Danhostel Haderslev ligger tæt på noget af Syd- og Sønderjyllands bedste mountain biker spor, vi hjælper alt det vi kan, med at vore cyklende gæster skal føle sig velkomne og have de optimale rammer for et godt ophold, Vi tilbyder gode faciliteter til overnatning, vask af både Dig og Din cykel, mulighed for at låse cykel’en inde under trygge forhold – er Dit tøj blevet vådt, er der tørremuligheder. Vi har forskellig størrelse værelser, fra enkeltværelser til værelser hvor der kan sove 7 personer – alle vore værelser er udstyret med gode box-senge, har eget bad og toilet samt gratis internetadgang. Har Du behov for faglig hjælp til kørsel på sporet, skaber vi god og hurtig kontakt til den lokale mountainbikerklub. Vi sætter sund mad i højsæde – Du kan altid købe en god og nærende morgenmad, samt smøre Dig en fornuftig madpakke – er I min. 10 personer kan i også bestille varm mad.
Har I brug for klubophold eller er I en større gruppe laver vi gerne et skræddersyet tilbud til Jer.

Mountainbike faciliteter:

  • Cykelvask
  • Flere opmærkede spor lige uden for døren
  • Mulighed for at låse Din cykel inde
  • Badefaciliteter
  • Tørrefaciliteter til Dit tøj – evt. tøjvask
  • Hotline til den lokale MTB klub

Træningsweekend – MTB ferie:
Har I lyst til en unik træningsweekend tilbyder vi at arrangerer dette sammen med den lokale MTB klub – vi kan sammensætte et udfordrende træningsophold i vores unikke natur som byder på et væld af udfordringer for både cykel og personer. Opholdet byder på både træning i terrænet, hygge og eventuelt foredrag om træning, cykling eller noget kulturelt, alt efter Jeres ønsker og behov. Tag gerne konen/manden med – selvom vedkommende ikke cykler, finder vi gerne aktiviteter til vedkommende.

Information om de forskellige spor, lige uden for vores dør:
Mountainbike-43km

Vores samarbejdspartner – HMIF Mountainbike:
Se mere på klubbens hjemmeside: www.hmif-mtb.dk

Priser:
Alle priser per person, per nat – værelse med eget bad og toilet, gode senge, gratis wifi mulighed for cykelvask, opbevaring af cykel, tørring af tøj – morgenmad,
Ved 1 person i værelset kr. 455,-
Ved 2 personer i samme værelse kr. 320,-
Ved 3 personer i samme værelse kr. 248,-
Ved 4 personer i samme værelse kr. 222,-

Ønsker I flere nætter ganger i bare ovenstående tal med de nætter I ønsker.
Hertil kommer leje af sengelinned og håndklæde kr. 65,- per sæt evt. smør selv madpakke incl. kildevand og æbler kr. 45,- . Ved min. 10 personer kan I også bestille en sund og nærende aftensmad – spis hvad du kan – kr. 125,- per kuvert.

Ved f.eks. 20 personer i 4 sengs rum, per nat incl. morgenmad – smør-selv-madpakke og aftensmad samt sengelinned og håndklæde, kr. per person 450,- incl. dette er gruppelokale til aftenhygge m.v.